Publicerad

Workshop i Lettering

I helgen var jag på en träff för ett gäng glada människor med Bullet journal och Art journaling som intresse. Bara namnet på eventet säger en del…”Nördweekend 2.0″. Första tanken var att bara träffa människorna som jag delar intresset med och umgås. Men jag blev tillfrågad av arrangörerna redan innan om jag kunde tänka mig att hålla små workshops inom Lettering/Skriva snyggt. Efter lite betänketid valde jag att tacka ja till utmaningen.

Det var verkligen roligt att få hjälpa till och även dela med sig av den kunskap och erfarenhet som jag har samlat på mig. Jag valde både medvetet och omedvetet att hålla det på en låg opretentiös nivå för att inte skapa prestationsångest hos någon part och upplevde det som ett uppskattat inslag.

Det var trevligt att få ansikten till de namn som man skrivit till i Facebook-grupperna samt på Instagram. Deras öppenhet, värme och glädje gjorde att det kändes ändå lite tomt dagarna efteråt när man kommit hem och landat i vardagen. Jag kommer definitivt att försöka åka ner igen, om och när det blir fler träffar!