Publicerad

Nätverkandet har tagits till en ny nivå!

En del i att hitta nya samarbeten och att synliggöra sitt lilla företag sitter i konsten att nätverka!
Nu har jag varit gäst några gånger hos företagsnätverket BNI Vision och igår blev jag invald som medlem. Det ska bli en intressant och spännande tid framöver. Vi får se om nätverket växer och att jag får möjlighet att hjälpa fler med sin visuella kommunikation. Vill du följa med någon gång så hör av dig, så löser vi det!

På kvällen medverkade jag även i ett lokalt byanätverk för företagare och höll en kort presentation av mitt företag. Trots den korta tiden tror jag att jag lyckades belysa vilka problemområden som jag kan hjälpa små och medelstora företag med att lösa.

Ibland händer det att jag även åker in till stan och deltar i LunchIn, som är ett snabbt och enkelt sätt att träffa en stor variation av yrkesverksamma, studenter och människor som letar nya utmaningar. Det kan rekommenderas om man inte vill låsa upp sig till något specifikt åtagandet…