Går du också online i dessa virustider?

videomöte via laptop

Eftersom det är Corona-tider så jobbar många online hemifrån och allt fler företag går nu över till digitala möten. Då händer det att man upptäcker att man behöver se över sina presentationer och uppdatera dem. Jag har fått uppfattningen att detta med presentationer är något som ibland kanske inte har varit högprioriterat och således hamnat på det dåliga samvetet hos många.

Eftersom jag nyss har avslutat ett projekt där jag hjälpt ett företag med Powerpoint och att ta fram presentationsmallar så skulle jag vilja höra med er om hur era behov ser ut och om det finns intresse för ev liknande uppdrag hos er?

Just nu erbjuder jag en timmes kostnadsfri utvärdering av er befintliga presentation, där jag kommer med lite råd och tips så att du kan hålla ett bättre digitalt möte med dina kunder.

Känner du igen dig eller vet någon som skulle vara intresserad av att ta hjälp med detta, hör av dig eller dela detta vidare! Skulle ni vara intresserad av en företagsanpassade mall eller av annan grafisk produktion, hojta till! Jag kan hjälpa till med rätt många olika saker.