Ett halvår senare

Bild: Damjan Samardžic, Pexels

Nu är solen på nedgång, det blir kortare dagar igen och många är nu tillbaka från semestrar. Vi kan se tillbaka på en sommar där det lovades extrem värme, men som byttes mot regn, översvämningar och gråa moln.

Jag kan själv se tillbaka på 6 månader med en del spännande uppdrag tillsammans med gamla och nya kundkontakter. Såsom att hjälpa Graphera att ta fram dokumentmallar till deras kunds designsystem. Jag fick också uppdatera broschyrer och göra mässmonterdesign åt UHT. Och inte minst vara med och vidareutveckla varumärket RehnTeknik genom att bygga webbplats och LinkedIn-sida till dem.

Nu ser jag fram emot hösten och alla möjligheter som den för med sig. Det ska bli spännande att se vilka bollar i luften som landar i mitt knä. Vi kanske hörs, du och jag?