Aktuellt

Publicerad

Häng med och nätverka!

affärsnätverka

Det var ett tag sedan som jag skrev. Det har hänt en del sen sist och det kommer upp nya saker i portfolion inom kort. Jag ränner runt på nätverksträffar, hittar både nya kontakter och nya uppslag.

Den 21 november kl. 14-16 kommer jag att stå i egen utställarmonter på en affärsnätverksmässa som de lokala BNI-nätverksgrupperna anordnar tillsammans. På plats träffar du ca 50 föranmälda företag som i sin tur bjudit in en massa kunder. Passa på att mingla runt bland de olika monterplatser, nätverka, delta i tävlingar, skaffa dig fler affärskontakter och hitta nya samarbetspartners.

Det vore såklart roligt om du kom förbi och sa hej, men för att få göra det måste du anmäla dig och ditt företag på följande länk och ange att det var jag som bjöd in dig.

Publicerad

Skynda fynda!

Lettering-startkit

I samarbete med Tidformera så har jag fått ta fram ett bra och prisvärt startpaket för dig som är sugen på Lettering. Passar bra både till nybörjaren som känner att du inte vet vilka pennor man kan använda. Just nu har de även kampanjpris på detta, så skynda fynda!

Erbjudandet hittar du på deras webbshop när du följer denna länk.

Publicerad

Nu är det klart!

Pilgatans kulturmarknad 2019

(bild lånad från Facebook-evenemanget)

Jag kommer att medverka på Pilgatans Kulturmarknad den 14 september. Hoppas att du tittar förbi och säger hej!

Jag kommer att ha en egen monterplats och tänkte sälja egenproducerade affischer och kort samt sitta och göra lite Lettering live på plats. Därför håller jag just nu på att jobba fram material till denna roliga händelse. Har du speciella önskemål, hör av dig innan. Då fixar jag så att du kan hämta upp det där på plats.

Du kan hitta mer info om eventet här!