01. Grafisk design

Exempel på uppdrag inom grafisk design:

Ge era kunder tydlighet

I dagens brus behöver ni se till att kunderna snabbt kan få en uppfattning om ert erbjudande. Det kan man göra med bra grafisk design. Att visuellt påverka går blixtsnabbt och kundens hjärna tolkar omedelbart när en kontakt sker – oavsett om det är via en logotyp, hemsida, profilkläder, marknadsföringsmaterial eller illustrationer.

dekor

Logotypen är värdefull

Er logotyp kommer vara en av ert företags viktigaste komponenter som vi ser i varumärkes-kommunikationen och den grafiska designen. Därför bör det representera det budskap och känsla som företaget vill sända ut. Glöm inte att den också ska attrahera rätt målgrupp. Så fundera igenom vad ni vill att just ert varumärke ska förmedla till era kunder.

Vårda varumärket

Det är viktigt för ett företag och dess framgångar att vårda sitt varumärke. Berätta vilka ni är och vad ni står för. Det skapar mervärden som tillit, trygghet och kompetens och en tydlig grafisk profil ger hög igenkänning hos både kund, leverantör och konkurrenter. Det kan öka både intresset för företaget, öka räckvidden på era budskap och värdet på affärerna.