Tjänster inom

Webbdesign

Webbdesignförslag, ARRA

Din webbplats är en

Knutpunkt i
kommunikationen

Med en bra och stabil webbplats kommer du långt. Hit kan du hänvisa och leda dina kunder, guida dem igenom dina erbjudanden, visa dina produkter och hålla dem uppdaterade om vad som händer i företaget.

05. Webbdesign

Några exempel:

Jag bygger främst webbplatser i WordPress och anpassar dem efter era unika behov. Det finns många andra lösningar som Wix, Squarespace etc; men där är man mer låst till systemets begränsningar. Du äger inte heller ditt material på samma sätt som i en flexibel flyttbar WordPress-sajt.

Min resa med webbsidor började i mitten av 90-talet så jag har väldigt lång erfarenhet. Min nästsista anställning var som IT-konsult och där jobbade jag i över 5 år med webb- och intranätslösningar. Detta och en B.Sc. i Medieteknik har gjort att jag har samlat på mig gedigna kunskaper inom webbdesign och webbutveckling.

Behöver du något inom detta område, så löser jag det gärna eller hjälper dig gärna att komma vidare till rätt person. Jag har kontakter i mitt nätverk både inom copywriting, programmering och SEO.