Lär känna personen bakom

Design är min passion

Så fort jag kunde hålla en penna i handen började jag rita och har alltid lagt en estetisk touch på det jag gör. Har ett brinnande intresse för grafisk form, typografi och geometriska mönster. Tycker om enkla minimalistiskt rena budskap som sticker ut ur det mediabrus som vi matas med dagligen.

Susanne, Design by Thildra

Bra att veta

Det är viktigt för mig att vi för en nära dialog och att du som kund är delaktig i processen. Detta är för att resultatet blir så bra som möjligt och att ni som kund ska känna trygghet. Det transparenta arbetssättet ger också projektet en smidigare arbetsgång.

dekor

Arbetslivs-erfarenhet

Genom mitt arbete vill jag inspirera och hjälpa andra företagare. Jag tror på livslångt lärande och testar gärna nya saker för att utmana mig själv. Om du besöker min LinkedIn-sida ser du snabbt att jag har gått en något krokig, men kreativ väg genom livet.

Utbildning

Jag tror på konstant utveckling och lär mig gärna ny saker hela tiden. I bagaget finns bland annat en 2-årig konstlinje på folkhögskola, ingenjörsexamen i medieteknik och en utbildning i grafisk design på Berghs i Stockholm.

Kunskap är nyckeln till det mesta

Mina kunskaper*

Grafisk design

95%

Illustration

85%

Webbdesign

95%

InDesign CC

98%

Photoshop CC

95%

Illustrator CC

93%

Layout

95%

Retuschering

95%

Tillgänglighets-anpassning av PDF

85%

HTML

95%

CSS

98%

* Denna skattning ska ses som en fingervisning och baseras på tanken om man aldrig blir helt  fullärd och alltid kan lära sig nåt nytt.