Susanne Fahlén Hörnberg

Om mig

Susanne Fahlén Hörnberg

design är min passion

Lär känna personen bakom

Så fort jag kunde hålla en penna i handen började jag rita och har alltid lagt en estetisk touch på det jag gör. Har ett brinnande intresse för grafisk form, typografi och geometriska mönster. Tycker om enkla minimalistiskt rena budskap som sticker ut ur det mediabrus som vi matas med dagligen.

Övning ger färdighet

Som grafisk designer

Konsult- och frilansuppdrag

Bra att veta

Det är viktigt för mig att vi för en nära dialog och att du som kund är delaktig i processen. Detta är för att resultatet blir så bra som möjligt och att ni som kund ska känna trygghet. Det transparenta arbetssättet ger också projektet en smidigare arbetsgång.

Arbetslivs
  erfarenhet

Genom mitt arbete vill jag inspirera och hjälpa andra företagare. Jag tror på livslångt lärande och testar gärna nya saker för att utmana mig själv. Om du besöker min LinkedIn-sida ser du snabbt att jag har gått en något krokig, men kreativ väg genom livet.

Utbildning

Jag tror på konstant utveckling och lär mig gärna ny saker hela tiden. I bagaget finns bland annat en 2-årig konstlinje på folkhögskola, ingenjörsexamen i medieteknik och en utbildning i grafisk design på Berghs i Stockholm.

Kunskap är allt

Mina kunskaper

01.

Har alltid gillat att sätta ihop bilder och text. Via utbildning och yrkeserfarenhet har jag byggt upp en redig grund att stå på.

02.

Senaste tillskottet på ett sätt, men har även ritat och skrivit bokstäver i egna nya former tidigare. Har bara inte vetat vad det har kallats.

03.

Så fort jag kunde hålla en penna i handen började jag rita och har alltid lagt en estetisk touch på det jag gör.