Konsult/ Extra resurs/ Samarbetspartner

Tjänster

Konsult- och frilansuppdrag

Att hjälpa andra är mitt driv

Hur kan jag hjälpa dig?

Har du det stressigt? Hinner du inte med alla bollar? Låt då mig avlasta så att du inte bränner ut dig.

Jag tar gärna ett samtal med dig där vi går igenom din nuvarande situation. Vi kikar då på hur du skulle kunna frigöra mer tid till din verksamhet.

Små eller nya

För små företag och fram för allt nya företagare kan det vara lite kämpigt att marknadsföra sig.

Jag vill hjälpa och stötta de företag som ser värdet i att ta hjälp med detta. De som upplever att de själva inte kan lägga tid på att både utveckla sin affärsidé och marknadsföra sig samtidigt. Men som ändå vill försöka kunna konkurrera på likvärdiga villkor som företag med lite större muskler.

Redan igång

Eller ert företag kanske är etablerat redan, men saknar grafisk kompetens tillfälligt eller har tillfälliga arbetstoppar där era egna medarbetare inte hinner med allt?

Jag kan då komma in som konsult under den tid som ni har behov. Att ta in mig som underkonsult sparar företaget tid och pengar, då ni slipper anställa och kan snabbare leverera resultat ut till slutkund.

Byråer

Du kanske jobbar på en byrå, är grafisk formgivare själv eller har din verksamhet i närliggande områden? Du kanske har så många uppdrag att du inte hinner tacka ja till alla? Eller råkar sakna specifika kunskapsdetaljer som jag har?

Hör av dig för ett samarbete i så fall, så löser vi det tillsammans. Jag kan köra både White Label-leveranser eller direkt mot dina kunder, det styr du.

Kompetens områden