Tillbaka igen på banan. Så nu kör vi!

"I see a light in the darkness". Tillbaka på banan efter pandemin.

Pandemin ställde till det lite med företagandet. De få förfrågningar om uppdrag som kom in, räckte tyvärr inte för att företagandet ska gå runt ekonomiskt. Så efter att ha haft en paus under pandemin, är jag nu tillbaka med massor av energi och full styrka!

Vet du att ni behöver hjälp med sälj- eller marknadsföringsmaterial – Hör av dig!

Vet du om någon annan som har behov av hjälp – Hör av er!

Vill du hitta samarbeten och synergieffekter – Hör av dig!

Till mina gamla kunder, varmt välkomna tillbaka!

Drömmen är att fortsätta driva mitt egna lilla företag och den kommer jag inte gett upp så lätt. Men det är viktigt för mig att jag hittar någon som värderar och tar tillvara på de fina kompetenser som jag kan bidra med. Jag testade att skriva ett inlägg på LinkedIn där jag sökte kontakter, nya uppdrag och samarbeten. Detta gav ett fint genomslag, synlighet och spridning. Så jag ser nu med nyfikenhet fram emot om det ger ringar på vattnet och att det fortsätter strömma in uppdrag. Visst vore väl det härligt?!